Home » Natuursteen strips

Resultaat 1–15 van de 29 resultaten wordt getoond

Voor liefhebbers van natuursteen en een klassieke, landelijke inrichting zijn natuursteen strips een ideale oplossing voor diverse ruimtes in huis. Natuursteen strips bestaan, zoals de naam al zegt, volledig uit natuurlijk materiaal. Onze natuursteen strips worden gekapt uit grotere blokken natuursteen, vervolgens verzaagd en uiteindelijk zorgvuldig op matjes bevestigd.

Natuursteen strips zijn zeer populair in onder andere badkamers en toiletten. Het reliëf en de robuuste look van de smalle stroken gesteente zorgt ervoor dat elke tegelwand een uniek accent krijgt. In onze online tegel outlet vindt u een ruim assortiment natuursteen strips van onder andere marmer en travertin.

Koop natuursteen strips van natuursteen bij Tegel-Uitverkoop.nl

Natuursteen strips zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Niet alleen voegt een natuursteen strip een subtiel, speels accent toe aan uw wand of vloer, ook zijn deze op vele manieren toe te passen. Kies uit stijlvolle natuursteen strips in marmer en travertin. Natuursteen strips zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Ontdek direct ons assortiment goedkope strips van natuursteen.

Natuursteen strips: een duurzame, stijlvolle keuze voor in huis

Net als natuurstenen tegels hebben natuursteen strips een lange levensduur. Wat onderhoud betreft gelden voor natuursteen strips dezelfde regels – het is belangrijk hier aandacht aan te besteden. Vervolgens kunt u met gebruik van de juiste middelen jarenlang plezier beleven van de natuursteen strips op uw vloer en wand.

Vermijd zure reinigingsmiddelen en behandel uw natuursteen strips op de juiste manier met geschikt impregneermiddel. Vuil trekt hierdoor een stuk minder snel in de tegels en zo wordt het risico op hardnekkige vlekken voorkomen. Wenst u natuurstenen strips in een vochtige ruimte zoals de douche te plaatsen? Overleg dan altijd met een natuursteenspecialist voor de juiste behandeling van uw natuurstenen steenstrips.

Haal een natuurlijke sfeer in huis met natuursteen strips

Met een natuursteen strip haalt u op een toegankelijke manier de natuur in huis. Kies voor subtiele plaatsingen achter het fornuis, in de toiletruimte of als detail tussen de badkamertegels. De ingetogen kleuren en het robuuste oppervlak voegen direct karakter toe aan elke ruimte, van badkamer tot keuken.