Heeft u vragen over de diensten of producten van Tegel-uitverkoop.nl? Heeft u hulp nodig bij het bestelproces of heeft u een klacht? Wij helpen u graag.

Onze klantenservice is telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. Een mail sturen kan natuurlijk altijd. Wij proberen hier binnen 24 uur op te reageren (weekend uitgezonderd).

Zaterdagochtend van 08.30 tot 12.00 uur is onze klantenservice niet telefonisch bereikbaar. Ons magazijn in Someren is dan wél geopend voor afhalen van bestellingen.

E-mailen

info@tegel-uitverkoop.nl

Stuur ons een mail. Wij nemen vervolgens spoedig (meestal binnen 1 werkdag) contact met u op!

Bellen

Direct antwoord op uw vraag of hulp nodig met bestellen? Bel ons gerust, wij staan u graag te woord! Wij zijn op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00.

Afhaalpunten

Uw bestelling afhalen kan bij één van onze afhaalpunten. Die zijn verspreid door heel Nederland. Wanneer u uw bestelling op een afhaalpunt ophaalt, betaalt u géén transportkosten. 

U ontvangt bericht van het afhaalpunt zodra uw bestelling bij hen is geleverd. De levertijd varieert van 3 tot 10 werkdagen.

Showroom Peel en Maas in Panningen

Naast de mogelijkheid een monster van een tegel te bestellen bieden wij ook de mogelijkheid onze tegels in het echt te bekijken en ervaren!

Magazijn (geen bezoekadres)

Uw bestelling afhalen kan ook bij ons magazijn. U vindt het magazijn op dit adres: Ambachten 4, 5711 LC te Someren. Afhalen kan vanaf 2 werkdagen na uw bestelling. Na overleg in spoedgevallen eventueel eerder.

De afhaalbalie bevindt zich links van de laadkuil.

Bedrijfsinformatie:

KvK-nummer:

17060007

BTW-nummer:

NL 0087.23.278.B.02