Bij de aankoop van een product heeft u na ontvangst van het product 14 kalenderdagen de tijd om de overeenkomst (zonder opgave van redenen) te ontbinden. Hiervoor neemt u contact op met Tegel-uitverkoop.nl. De kosten voor het retourneren van de bestelling naar Tegel-uitverkoop.nl zijn voor uw rekening.

U kunt het product retourneren/ terugbrengen mits het aan de volgende voorwaarden voldoet:

Voorwaarden

  • U doet beroep op het herroepingsrecht binnen 14 kalenderdagen na ontvangst;
  • Het product is ongebruikt en niet verwerkt/gemonteerd geweest;
  • Het product is geheel onbeschadigd;
  • Het product zit in de originele verpakking.

Restanten

Heeft u bij het bestellen van de producten teveel besteld en zijn er na het leggen van de tegels dozen over? Dan kunnen wij deze helaas niet retour nemen, tenzij vooraf anders overeengekomen.

Breuk

Alle producten worden voor levering gecontroleerd op breuk. Het kan echter zo zijn dat u bij de geleverde partij toch breuk of andere onvolkomenheden ondervindt. Neem in dat geval contact met ons op. Verwerk de artikelen intussen niet. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen of te brengen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar het magazijn van de webwinkel zijn voor uw rekening. Wij kunnen de retourvracht voor u regelen via onze transporteur. De kosten daarvan bedragen €70.-.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tegel-uitverkoop.nl of het formulier voor herroeping gebruiken. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is.