Tegel-uitverkoop.nl is een initiatief en handelsnaam van Kerasom B.V. in Someren. Onze webshop richt zich uitsluitend op het verkopen van sterk afgeprijsde partijen van tegelgroothandel Kerasom.

Het assortiment op deze website is niet meer in de showrooms van onze dealers te koop. We kunnen deze restanten daarom verkopen met kortingen tot wel 80%. Heeft u hierin interesse, bekijk dan snel ons assortiment.

A-kwaliteit tegels voor extreem lage prijzen

Onze klanten laten regelmatig weten dat ze verrast zijn over de uitstekend kwaliteit van de door ons geleverde tegels: “Dat hadden wij niet verwacht voor deze prijs!”. Wij leggen het u graag uit hoe dat kan.

Direct leverbaar

uit onze voorraad

Extreem hoge kortingen

tot wel 80%, hoe kan dat?

Gratis transport

via afhaalpunten

Ruime keuze

Vloer- en wandtegels

Bedrijfsgegevens

Gegevens Kerasom B.V.

Inschrijfnummer KvK

17060007

BTW-nummer

NL 0087.23.278.B.02

Adresgegevens

Ambachten 4
5711 LC Someren

Afhaalpunten

Het is mogelijk om uw bestelling af te halen bij een van onze afhaalpunten verspreid door Nederland. U betaalt in dat geval géén transportkosten.

Bezoek onze showroom

Naast de mogelijkheid een monster van een tegel te bestellen bieden wij ook de mogelijkheid onze tegels in het echt te bekijken en ervaren.

Tegelhandel Peel en Maas in Panningen staat klaar om u te helpen en te adviseren bij uw keuze. Neem contact op om een afspraak te maken.

Partners

Steenbok Natuursteen

Steenbok Natuursteen is een partner van Tegel-Uitverkoop. Zij beschikken over een eigen natuursteen zagerij en maken allerlei natuursteen producten, waaronder natuurstenen vensterbanken en hardstenen dorpels.

tegel-uitverkoop-steenbok-natuursteen-1
tegel-uitverkoop-steenbok-natuursteen-2