Home » Keukentegels

Resultaat 1–15 van de 242 resultaten wordt getoond

Bij het inrichten van uw keuken is, naast het uiterlijk van de tegels, ook de functionaliteit ervan erg belangrijk. Zo wilt u natuurlijk vermijden dat vocht, vuil en vlekken in de wand- of vloertegels trekken. De juiste keukentegels zorgen ervoor dat uw keuken er ondanks dagelijks intensief gebruik netjes uit blijft zien. Bij Tegel-Uitverkoop.nl vindt u een groot aanbod keukentegels voor zowel wand als vloer tegen scherpe bodemprijzen.

De ruimste keuze keukentegels bij Tegel-Uitverkoop.nl

Vaak begint het renoveren van een woning met de keuken als de kern van het huis. Of de keuken nu een aparte ruimte is, of u een open keuken heeft: mooie tegels voor zowel de vloer als de wanden zijn onmisbaar. Bij het kiezen van de beste tegels voor uw keuken is het belangrijk een afweging te maken tussen uiterlijk en functionaliteit. Hoe gaat u en uw familie de ruimte dagelijks gebruiken en hoeveel slijtage zullen de tegels ondergaan?

Vind uw ideale keukentegels online in onze tegel outlet

Keukentegels bestaan er in een scala van materialen, kleuren, afmetingen en vormen. Vind de perfecte keuken tegels voor elke interieurstijl in ons assortiment, van mat tot glans en betonlook tot stijlvol marmer. Bij het kiezen van keukentegels denken de meeste mensen aan de plaatsing ervan achter het fornuis. En terecht: een tegelmuur is ideaal als spatwand, aangezien deze gemakkelijk te onderhouden is. Kies uit keramische tegels of kleine keukentegeltjes van bijvoorbeeld mozaïek om extra persoonlijkheid in uw keuken of bijkeuken te laten zien.

Het kiezen van de juiste afmeting tegels

Wand- en vloertegels voor de keuken zijn beschikbaar in een verscheidenheid van afmetingen. Bij het kiezen van de juiste maat keukentegels speelt uw eigen smaak en interieurstijl uiteraard de grootste rol. Uiteraard is het plaatsen van keukentegels in wisselende maten ook een stijlvolle optie. Denk aan kleine keukentegeltjes achter het fornuis en grotere tegels voor de vloer.

Twijfelt u? Onze tegelspecialisten helpen u graag bij het kiezen van de juiste tegels voor uw keuken!