Tijdens de vakantieperiode zijn sommige afhaalpunten gesloten, waardoor leveringen langer kunnen duren dan hieronder staat aangegeven. Voor leveringen aan huis of afhalen bij ons magazijn kunt u onderstaande tabel aanhouden.

Alle producten die we op Tegel-uitverkoop.nl aanbieden, zijn direct uit voorraad leverbaar. De voorraad van producten verschilt echter en kan beperkt zijn. Wanneer een product niet (voldoende) op voorraad is, ontvangt u daarvan een duidelijke melding via de website.

De levertijd van een bestelling hangt af van de gekozen verzendmethode.

Deze website biedt een drietal verzendmogelijkheden:

Verzendmethode

Levertijd

Verzendkosten

Afhaalpunten
Afhalen bij een aangesloten dealer, zie afhaalpunten

2 - 10 werkdagen

Gratis

Ons magazijn
Afhalen bij ons adres in Someren

1 - 2 werkdagen

Gratis

Levering aan huis*
Binnen Nederland en België op een willekeurig adres
*Uitzondering van de Waddeneilanden

2 - 5 werkdagen

€ 70,-

Extra controle

Bij aflevering of ophalen van de goederen controleert u de verpakking op beschadigingen of breuk. Indien u beschadigingen aantreft, laat u de chauffeur een aantekening noteren op de goederenafgiftebon.

Controleert u de goederen alstublieft vóór verwerking. Claims ná verwerking van de producten kunnen helaas niet in behandeling worden genomen. Let hierbij op het aantal en de staat van de goederen, maar controleer ook of alle tegels van dezelfde tint zijn en of ze voorzien zijn van hetzelfde productienummer.