Ruim 75.000 m² restpartijen vloer- en wandtegels met kortingen tot 80%

Levering

 

Alle op Tegel-uitverkoop.nl aangeboden producten zijn direct uit voorraad leverbaar. De voorraad van producten verschilt echter en kan beperkt zijn. Wanneer een product niet (voldoende) op voorraad is ontvangt u daarvan een duidelijke melding via de website.

De levertijd van een bestelling hangt af van de gekozen verzendmethode. Deze website biedt daartoe namelijk een drietal mogelijkheden:

  1. Afhaalpunten
    Afhalen bij een aangesloten dealer (zie afhaalpunten). De levertijd is in dat geval 2 tot 10 werkdagen. Hiervoor worden geen extra kosten gerekend.
  2. Ons magazijn
    Afhalen bij ons magazijn in Someren. Dit kan vanaf 2 dagen na uw bestelling. Hiervoor worden geen extra kosten gerekend.
  3. Levering aan huis
    Levering binnen Nederland en België op een willekeurig adres. Levering vindt plaats binnen 2 tot 5 werkdagen. De kosten hiervoor zijn € 55,00.

Extra controle

Bij aflevering op ophalen van de goederen controleert u de verpakking op beschadigingen of breuk. Indien u beschadigingen aantreft laat u de chauffeur een aantekening noteren op de goederenafgifte bon.

Controleert u de goederen vóór verwerking. Claims ná verwerking van de producten kunnen helaas niet in behandeling worden genomen. Let hierbij op aantal en staat van de goederen, maar controleer ook of alle tegels van dezelfde tint zijn en of ze voorzien zijn van hetzelfde productienummer.