Tijdens de feestdagen zijn sommige afhaalpunten gesloten, waardoor leveringen langer kunnen duren dan hieronder staat aangegeven. Voor leveringen aan huis of afhalen bij ons magazijn kunt u onderstaande tabel aanhouden.

Alle producten die we op Tegel-uitverkoop.nl aanbieden, zijn direct uit voorraad leverbaar. De voorraad van producten verschilt echter en kan beperkt zijn. Wanneer een product niet (voldoende) op voorraad is, ontvangt u daarvan een duidelijke melding via de website.

De levertijd van een bestelling hangt af van de gekozen verzendmethode.

Deze website biedt een drietal verzendmogelijkheden:

Verzendmethode

Levertijd

Verzendkosten

Afhaalpunten*
Afhalen bij een aangesloten dealer, zie afhaalpunten
*Minimale bestelwaarde €50,-

2 - 10 werkdagen

Gratis

Ons magazijn
Afhalen bij ons adres in Someren

1 - 2 werkdagen

Gratis

Levering aan huis*
Binnen Nederland en België op een willekeurig adres
*Uitzondering van de Waddeneilanden

2 - 5 werkdagen

€ 70,-

Levering aan huis

Wanneer u kiest voor een levering aan huis, zijn er enkele belangrijke zaken waarvan u op de hoogte moet zijn:

Levering met vrachtwagen

Standaard worden onze bestellingen met vrachtwagens met oplegger geleverd vanwege het zware gewicht van tegels. De vrachtwagens zijn echter niet geschikt voor bijvoorbeeld nauwe straten, woonerven en kleine hofjes.

Let op:

  • Bent u niet zeker of een vrachtwagen uw straat in kan rijden? Laat het ons weten, zodat we een passende oplossing kunnen vinden.
  • Ook als uw locatie zich in een zero-emissiezone of milieuzone bevindt, horen we dat graag van tevoren. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we het juiste vervoer naar u sturen.
Wegwerkzaamheden in uw straat?

Een levering kan worden beïnvloed door wegwerkzaamheden in uw straat. Onze transporteur zal echter zijn uiterste best doen om alternatieve routes te vinden en streeft naar het uiterste om de levering zo ver mogelijk te brengen. Wij vragen uw begrip voor mogelijke vertragingen en ongemakken die hieruit kunnen ontstaan. Beter kunt u dit op voorhand aangeven. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen.

(Veilig) lossen van uw bestelling

De chauffeur lost de pallet(s) met een palletwagen tot aan uw erf en uitsluitend op gelijkvloerse locaties. Leveringen in appartementen, flats, op andere verdiepingen of specifieke locaties binnen uw pand zijn niet mogelijk.

De losplaats dient goed bereikbaar, verhard en geschikt te zijn voor een zwaarbeladen palletwagen. Onze transporteur zal zijn uiterste best doen, maar er zijn situaties waarop onze chauffeur een bocht niet kan maken door obstakels zoals geparkeerde auto's of te smalle straten. De chauffeur beslist dan uiteindelijk waar hij veilig kan lossen. We vragen om uw begrip daarvoor.

Extra Controle

Bij aflevering of ophalen van de goederen controleert u de verpakking op beschadigingen of breuk. Indien u beschadigingen aantreft, laat u de chauffeur een aantekening noteren op de goederenafgiftebon

Controleert u de goederen alstublieft vóór verwerking. Claims ná verwerking van de producten kunnen helaas niet in behandeling worden genomen. Let hierbij op het aantal en de staat van de goederen, maar controleer ook of alle tegels van dezelfde tint zijn en of ze voorzien zijn van hetzelfde productienummer.