Ruim 75.000 m² restpartijen vloer- en wandtegels met kortingen tot 80%

Levering

 

Alle producten die we op Tegel-uitverkoop.nl aanbieden, zijn direct uit voorraad leverbaar. De voorraad van producten verschilt echter en kan beperkt zijn. Wanneer een product niet (voldoende) op voorraad is, ontvangt u daarvan een duidelijke melding via de website.

De levertijd van een bestelling hangt af van de gekozen verzendmethode.

Deze website biedt een drietal verzendmogelijkheden:

  1. Afhaalpunten
    Afhalen bij een aangesloten dealer (zie afhaalpunten). De levertijd is in dat geval 2 tot 10 werkdagen. Hiervoor worden geen extra kosten
  2. Ons magazijn
    Afhalen bij ons magazijn in Someren. Dit is mogelijk vanaf 2 dagen na uw bestelling. Hiervoor worden geen extra kosten gerekend.
  3. Levering aan huis
    Levering binnen Nederland en België op een willekeurig adres. Levering vindt plaats binnen 2 tot 5 werkdagen. De kosten hiervoor zijn € 57,50.

Extra controle

Bij aflevering op ophalen van de goederen controleert u de verpakking op beschadigingen of breuk. Indien u beschadigingen aantreft, laat u de chauffeur een aantekening noteren op de goederenafgiftebon.

Controleert u de goederen alstublieft vóór verwerking. Claims ná verwerking van de producten kunnen helaas niet in behandeling worden genomen. Let hierbij op het aantal en de staat van de goederen, maar controleer ook of alle tegels van dezelfde tint zijn en of ze voorzien zijn van hetzelfde productienummer.