Home » Natuursteen tegels

Toont alle 7 resultaten

Voor een natuurlijke en moderne look in uw woning is het leggen van natuursteen tegels een ideale oplossing. In ons assortiment natuursteen tegels vindt u diverse opties, passend bij elke interieurstijl. Ga voor een getextureerd natuurstenen oppervlak of juist gepolijst marmer. Waar u ook voor kiest, natuurstenen tegels zorgen direct voor een luxe uitstraling. Bij Tegel-Uitverkoop.nl vindt u de mooiste natuursteentegels voor scherpe bodemprijzen.

De ruimste keuze natuursteen tegels bij Tegel-Uitverkoop.nl

De unieke uitstraling van elk stuk natuursteen zorgt niet alleen voor een warme uitstraling in huis, ook zijn deze tegels ontzettend veelzijdig. In de meeste gevallen zijn de natuurstenen vloertegels ook toepasbaar als wandtegel. In onze tegel outlet heeft u de keuze uit diverse soorten natuurstenen vloertegels, zoals marmer en travertin. Houdt u van een uitgewerkte look met karakter en textuur? Kies dan voor onze mozaïek tegels of strips van natuursteen.

Natuurstenen vloertegels

Met de keuze uit alleen de beste kwaliteit natuurstenen tegels bent u bij Tegel-Uitverkoop.nl verzekerd van langdurig plezier van uw tegelvloer. Een natuurstenen vloertegel is toepasbaar in uw keuken, badkamer, woonkamer en toilet, mits deze goed wordt behandeld en onderhouden. Om te vermijden dat er vocht of vuil in uw natuurstenen tegels trekt, is het bijvoorbeeld belangrijk deze te impregneren. Maar let op: producten met zuren erin zijn hiervoor absoluut niet geschikt: deze kunnen het natuursteen namelijk aantasten.

Wenst u natuurstenen tegels in een vochtige ruimte als de douche te plaatsen? Overleg dan vooraf met een natuursteenspecialist voor de juiste behandeling van uw natuursteen tegels.

Koop natuursteen tegels met hoge korting eenvoudig online

Voor de mooiste natuurstenen tegels voor in en om het huis bent u in onze tegel outlet aan het juiste adres. Naast het aardse uiterlijk en duurzaamheid, bieden natuursteentegels ook isolerende eigenschappen, ideaal wanneer u vloerverwarming wenst te plaatsen. Bekijk direct onze collectie en ervaar de veelzijdigheid van natuursteen in uw woning.

Of u nu uw keuken, badkamer of een andere ruimte in uw huis wilt voorzien van natuurstenen tegels, ons enthousiaste team helpt u graag met vrijblijvend advies en bij het maken van de juiste keuze.

Op zoek naar natuursteen vensterbank of toiletplateau?

Bent u op zoek naar natuursteenproducten, zoals bijvoorbeeld een dorpel voor uw badkamer of een plateau voor een inbouwreservoir (toilet)? Neem dan zeker een kijkje op steenboknatuursteen.nl, ook een onderdeel van de Kerasom groep, net als Tegel-Uitverkoop. Standaard maten direct uit voorraad leverbaar, of naar wens voor u op maat gemaakt in de eigen natuursteen zagerij. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van natuursteen en geef uw project de perfecte finishing touch.