Home » Badkamertegels

Resultaat 1–15 van de 221 resultaten wordt getoond

Atlas Concorde Heartwood Malt 20x120cm (partij van 10,08 m²)

Oorspronkelijke prijs was: €700,50.Huidige prijs is: €199,95.

Basalt Black Pearl Gebrand 1,5×9,8 Mozaïek 30x30cm

Oorspronkelijke prijs was: €8,95.Huidige prijs is: €2,75. per stuk

Briare Hasard AG04-AG36 2,5×2,5 Mozaïek 34,6×34,6cm

Oorspronkelijke prijs was: €16,50.Huidige prijs is: €3,95. per stuk

Brix I Frammenti IF010 White 0,5×0,5 Mozaïek 30x30cm

Oorspronkelijke prijs was: €37,95.Huidige prijs is: €12,50. per stuk

Bij het vernieuwen of ontwerpen van uw badkamer, douche of toilet spelen vloer- en wandtegels een grote rol. Niet alleen bepalen badkamertegels de sfeer en algehele stijl van uw badkamer, ook zijn functionaliteit en hygiëne belangrijke factoren. Bij Tegel-Uitverkoop.nl vindt u een ruim assortiment sterk afgeprijsde tegels voor uw badkamer, douche en toilet. Van keramische badkamertegels tot karakteristieke mozaïektegels en van glans tot mat: in onze online tegel outlet slaagt u ongetwijfeld.

Koop goedkope badkamertegels bij Tegel-Uitverkoop.nl

In ons assortiment vindt u A-kwaliteit badkamertegels voor bodemprijzen. Maak uw keuze uit betonlook tegels, natuursteen look tegels of houtlook tegels van toonaangevende merken zoals Villeroy & Boch, Atlas Concorde en Mosa. Hier vindt u diverse afwerkingen, zowel niet-gerectificeerd als gerectificeerd. Ontdek hier onze meest populaire tegelsoorten voor badkamers, toiletruimtes en douches.

Keramische badkamertegels

Keramische tegels zijn zeer duurzaam en waterbestendig, wat deze uitermate geschikt maakt voor toepassingen in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Deze tegels zijn daarnaast geschikt voor zowel vloer als wand. Bij Tegel-Uitverkoop.nl vindt u keramische badkamertegels met hoge kortingen tot wel 80%.

Hygiëne, veiligheid en kwaliteit

Voor optimale veiligheid in uw badkamer is het belangrijk rekening te houden met de R-waarde van uw tegels. De R-waarde duidt op de stroefheid van de tegel. Hoe hoger het getal achter de letter R, des te stroever de tegel is (en des te lager het risico op uitglijden). Bijvoorbeeld: R9 is een tegel met een wat gladder oppervlak. Vanaf R10 of R11 wordt het oppervlak stroever en maakt dat de tegel een betere antislip werking heeft, perfect voor toepassing in vochtige ruimtes.