Home » Haltegels

Resultaat 1–15 van de 106 resultaten wordt getoond

Een stijlvolle, tevens duurzame optie is het plaatsen van tegels in uw hal of overloop. Door de grote doorloop in deze ruimtes is de onderhoudsvriendelijkheid van tegels een groot voordeel. Met een strak gelegde tegelvloer in uw overloop maakt u niet alleen goede indruk op uw gasten, ook geeft dit een functionele ruimte als deze direct een warme sfeer. Bij Tegel-Uitverkoop.nl vindt u een groot aanbod haltegels voor bodemprijzen.

De ruimste keuze haltegels bij Tegel-Uitverkoop.nl

Met een ruim aanbod aan diverse tegelsoorten vindt u in onze online outlet altijd de tegels voor de hal die bij u passen. Kiest u voor natuurlijk marmer of robuust natuursteen? Liever duurzaam, slijtvast en betaalbaar? Dan zijn keramische haltegels wellicht wat voor u. Beschikbaar in eindeloos veel stijlen, kleuren en vormen: keramische tegels voor in de hal zijn bestand tegen modderige voetafdrukken en intensief gebruik. Ontdek direct ons online outlet aanbod van goedkope tegels, variërend van betonlook en houtlook tot mozaïek en meer!

Haltegels voor vloer en wand

Houdt u van gemak en eenvoud? Dan is het doorleggen van uw tegelvloer naar de wand in ruimtes als de overloop of gang een optie. Veel tegelsoorten die als vloertegel gebruikt worden, kunnen namelijk moeiteloos als wandtegel gezet worden. Bij Tegel-Uitverkoop.nl vindt u diverse vloertegels voor in de hal. Kies uit eindeloos veel kleuren, stijlen en materialen in onze online tegel outlet.

Tegels in de hal doorleggen naar de woonkamer of keuken

Voor een egale look kiezen veel mensen ervoor de tegelvloer of wand van de hal door te trekken naar omliggende kamers. Omdat het toilet zich vaak op de gang bevindt, is het gebruikelijk de haltegels naar deze ruimte te laten overlopen. Het kan ook interessant zijn een combinatie van verschillende tegelsoorten in huis te plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor een natuurstenen tegelvloer in de overloop, woonkamer en de rest van het huis en geef de wanden in de hal karakter door een robuuste of kleurrijke mozaïektegel te plaatsen.

In onze outlet vindt u scherp afgeprijsde haltegels voor elk budget en interieurstijl. Bekijk ons assortiment scherp geprijsde haltegels direct!