Home » Marmeren tegels

Resultaat 1–15 van de 34 resultaten wordt getoond

Marmer is een prachtig natuurlijk materiaal dat vaak wordt gebruikt voor vloeren en wanden. Het is een kalksteen die onder druk en hoge temperaturen is ontstaan en is samengesteld uit mineralen zoals calciet, dolomiet en aragoniet. Het is een duurzaam materiaal dat bekend staat om zijn prachtige uitstraling in huis.

Marmer heeft een unieke en prachtige uitstraling, met natuurlijke patronen en aders die elk stuk uniek maken. Het wordt vaak gebruikt in luxe interieurs vanwege zijn elegantie en verfijning. Marmer kan worden gevonden in verschillende kleuren, van wit en crème tot grijs, zwart en zelfs roze.

Een voordeel van marmer is dat het een goede warmtegeleider is, waardoor het ideaal is voor vloerverwarming. Dit kan helpen om de energierekening te verlagen en de algehele efficiëntie van het verwarmingssysteem te verbeteren.

Marmer is minder onderhoudsvriendelijk dan bijvoorbeeld keramische tegels. Het is een poreus materiaal en kan vlekken en verkleuring vertonen als het niet goed wordt beschermd en onderhouden. Het is ook een relatief zacht materiaal en kan worden beschadigd door zware voorwerpen of schurende reinigingsmiddelen. Wij raden daarom aan om het materiaal altijd goed te behandelen en te onderhouden.

Bij Tegel-Uitverkoop bieden we een uitgebreide collectie marmeren tegels aan. Onze marmeren tegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en afwerkingen, zodat je altijd de perfecte keuze kunt maken voor jouw interieur. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om al jouw vragen te beantwoorden. Bestel nu en geniet binnenkort van een prachtige marmervloer of -wand in jouw interieur!