Home » Garagetegels

Resultaat 1–15 van de 28 resultaten wordt getoond

Cero Ghosty White 60x120cm (partij van 6,48 m²)

Oorspronkelijke prijs was: €450,36.Huidige prijs is: €126,50.

Porcelanosa Berna Topo 120x120cm (partij van 15,84 m²)

Oorspronkelijke prijs was: €1.940,95.Huidige prijs is: €824,95.

Rex Selection Oak Amber Matte 20x120cm (partij van 6 m²)

Oorspronkelijke prijs was: €495,79.Huidige prijs is: €164,95.

Rex Selection Oak Amber Matte 20x120cm (partij van 9,6 m²)

Oorspronkelijke prijs was: €792,95.Huidige prijs is: €263,95.

Alta Cetic Grey Matt 22,5x90cm (partij van 8,505 m²)

Oorspronkelijke prijs was: €489,95.Huidige prijs is: €189,95.

De ideale garage is zoveel meer dan een ruimte om voertuigen in te stallen. Een goed ingerichte garage kan dienen als werkruimte, opslagruimte of zelfs sportruimte. Wanneer u vloermateriaal zoekt met duurzaamheid die bestand is tegen dagelijks gebruik, zijn keramische tegels een uitstekende optie.

Doorgaans krijgt een garagevloer heel wat te verduren: met gemorste olie en auto- of motorbanden is het dus van belang dat de tegels tegen een stootje kunnen. Bij Tegel-Uitverkoop.nl vindt u een groot aanbod goedkope tegels voor toepassing in uw garage of schuur. Bekijk direct onze tegel outlet!

Koop sterk afgeprijsde garagetegels bij Tegel-Uitverkoop.nl

In ons assortiment vindt u een grote selectie goedkope tegels voor toepassing in uw garage of schuur. Dit zijn voornamelijk keramische tegels: dit type tegel is namelijk zeer sterk. Goed gelegde en hoge kwaliteit keramische garagetegels gaan jaren mee. Ze zijn duurzaam, bestand tegen zware lasten van bijvoorbeeld uw auto en zijn bestand tegen vocht en kou. Daarnaast zijn keramische tegels zeer onderhoudsvriendelijk: u maakt de tegels gemakkelijk schoon.

De juiste tegels kiezen voor uw schuur of garage

Het liefst houdt u uw tegels in de garage natuurlijk zo schoon mogelijk, ondanks wat deze te verduren krijgen. In een veel gebruikte ruimte zoals deze zijn vetvlekken, bandensporen, modder en stof bijna onvermijdelijk. Het is dus verstandig een tegel te kiezen met een oneffen oppervlak, zodat vlekken minder snel zichtbaar zijn.

Het vaak zware gewicht van bijvoorbeeld voertuigen dat op de tegels rust, maakt het belangrijk dat de tegels goed worden verwerkt door uw tegelzetter. Bekijk hier direct ons assortiment goedkope tegels geschikt voor uw schuur of garage. Heeft u vragen over uw garagevloer? Ons team van experts helpt u graag.